Pages

Subscribe:

About Me

Tuesday, June 29, 2010

I-CITY

Plan asal nak bawak Danish pi Pesta Buku Negeri Selangor kat tasik di Shah Alam. Sbb Papa kata ada Upin & Ipin. Danish mmg suka la sangattttt dgn Upin & Ipin ni. Tapi hajat Danish tak kesampaian, kami sampai lambat, dah tutup pun semua. Papa balik keja pun dah pukul 5, tara nak siap2, pukul 6 baru keluaq rumah.Kesian Danish...menangis kawan....hehe. Duk pikiaq2 nak pi ke mana...last2 mama ckp, jom kita pi i-city. Suka la Danish, tgk lampu2 tu...

Baby Adam...tidoq aja dia...sib baik tak ngamuk. Adikkkkkkk..awat muka bolat sangat ni??? pipi labuh sangat niiiii. Tengokkkk...pakai baju nampak pusat. Sendat abih baju.

Mama..buat iklan ubat gigi ka?

Cantikkan? Tapi manusia punya laa ramai. Semua pakat duk sibuk ambik gambaq sampai berlaga abih la punya nak cari angle baikkk punya..haha

Punya laa susah nak ambik gambaq budak ni. Semua candid aja gambaq dia.

Susah nak dpt peluang ambik gambaq berempat camnih, sbb segan nak mintak tlg org ambikkan.

Candid lagi..mmg susah betoi nak ambik gambaq dia.

Tangan kat mulut plakkkk

Awat baby Adam mashammmm aja ni...mengantuk la tu....

Tengokkk...gigit abih semua jari dia tu...

Action yg sama gak... :)

Danish masuk pertandingan sepak bola (ke bola sepak?) bwh 8thn...
Patut kena sepak at least 3 gol, baru dpt hadiah. Tapi disebabkan belas kasihan...haha...dpt gak hadiah walau masuk satu gol aja. Ni laa hadiahnya. Sampai aja kat rumah, mandi suma siap, dia mula sesi 'mengaler' ni..padahai dah pukul 12.30 pagi dah masa tu. Excited punya pasai.
Kaler cara dia laa....

4 komen:

aramis2177 said...

mcm best ja jai I -city tuh...kat mana ??
jai..baby adam mbam2nyaaa....penuh stroller dia saja!hahaha..kenan ngan raisha apa!!!!

kamalnzura said...

farah, kat shah alam..dekat2 dgn uitm..
haa..penuh stroller...ada alasan nak beli stroller lain kan....papa dia aja yg xmau beli..hukhuk...
rasa dah kenan kat pipi raisha..masa pregnant hari tu, duk tgk gambaq dia kat fb..hehe

@cu SaYaNg said...

jaiiiiiiiiiiii!!!!!!
BOLAT nya hang wei...hehehehehe
adam pun bolat mcm mama dia...
aku dah lama nk p tapi tak sampai2 lagi sebab anak sedara aku cakap ramai sangat orang...tu yg asyik cancel ja nak p...

kamalnzura said...

piah..hang baru tau ka? muahahahaha..
sama2 bolat dah kami...hadoiii...

mmg ramai pun..kalau nak pi sana, isi perut siap2 nooo....sbb gerai2 yg jual mknan..tmpt duduk terhad sgt..kami hari tu tu,duduk join ngan meja org lain.