Pages

Subscribe:

About Me

Tuesday, June 9, 2009

Kami Ke Kuantan

Salam..

Kami ke Kuantan - 30 May lepas utk meraikan majlis perkahwinan adik Papa, Nurul. Kami bertolak pun dah lewat. Pukul 3.15pm. Sebabnya Sabtu tu Papa kerja. Jadi mmg dah lewat sampai ke Sg Isap, Kuantan. Kami sampai lebih kurang pukul 7 mlm rasanya. Dah tentu la majlis pun dah selesai. Tapi yg penting kami dtg juga utk meraikan pasangan raja sehari ini.

Pengantin kecik..tapi takde pasangan lagi.... :D

Selepas menjamu selera, kami terus ke Mercu Beach Resort. Check-in pun lebih kurang pukul 10 mlm. Dah alang-alang ke Kuantan, boleh jugak bwk Danish jln2. Lagi pun, kami dijemput oleh pasangan raja sehari utk pergi ke majlis menyambut menantu di sebelah pihak lelaki, juga di Kuantan.


Papa tgh check-in. Beg pink lagikkk..hehe..beg susu Danish tuh..

Masuk je bilik, ini laaa kerja Danish


Danish tgh menjelajah ke sana ke mari...


to be continued..

2 komen:

@cu SaYaNg said...

jai sayang oi..
x yah la letak nama penuh aku kt link tu..org bkn kenai pun
baik la hg letak nama piah ja..

p/s::lum ada lg kwn2 cyber yg tau nama betui aku..hehehehe

kamalnzura said...

Piah sayang oii...hikhik...
glemer sket..hehe..
sedap apa nama hang..pasai tu aku buh nama penuh... :D